KOMMANDE UTBILDNINGAR OCH ANSÖKAN

04.04.-29.04.2022 [skolan är förbi, vi tar inte emot flera ansökningar]
05.09.-30.09.2022 [skolan är fullbokat, vi tar inte emot flera ansökningar]
09.10.-03.11.2022 [skolan är fullbokat, reservplats kan ännu ansökas]

När studieplatserna är fyllda erbjuder vi den utvalda sökanden möjligheten att börja i framtida guideskolor.

HUR MAN ANSÖKER FÖR UNDERVISNING

Sökningen görs i två delar:
I det första steget fyller du i och skickar in ansökan.

Utbildning leder till ett utländskt reseledare jobb ganska snart efter examen - skulle det nu vara rätt tid att tillbringa några år utomlands i utmanande kundtjänstroller och samtidigt möta nya erfarenheter?

I det andra steget i ansökningsprocessen gör du en presentationsvideo om dig själv.

Gör det här:

Läs först ansökningskriterierna nedan, kolla in studieavgiften [länk utbildning och sysselsättning], fyll sedan i ansökan och skicka.

Du kommer åt appen genom att klicka på länken Ansökningsformulär (på finska) längst ner på sidan.
Vi kommer att behandla din ansökan och om du är en potentiell student enligt vår mening kommer vi att skicka dig instruktioner om hur du gör en demonstrationsvideo.

Vi kommer att utvärdera din introduktionsvideo och fatta det slutliga beslutet om att bli student. Med ansöknings- och presentationsvideon testar vi sökandens lämplighet för krävande kundtjänstuppgifter inom turistnäringen.

Du är en student vi söker när du uppfyller dessa ansökningskriterier:

- du talar och skriver finska flytande
- du kan också klara dig på engelska. Alla andra språkkunskaper är till din fördel
- du är över 18 år och har körkort
- du har avslutat en gymnasieplan eller ett gymnasieexamen
- du är öppen och du är känslig för andra
- du förstår att stress är en av medarbetarna med en reseledare
- du är smidig online [du styr digitala medier och Office -verktyg]

Dessutom

- ha en positiv inställning att du ofta arbetar upptagen under press och utan att titta på klockan
- du förstår att när kunderna är på semester är reseledaren på jobbet:
ibland dyker oväntade moln upp på semesterfirarens himmel - reseledaren löser alla slags pussel på orten så att solen skiner igen och kundens semester fortsätter