VÄLKOMMEN TILL GUIDESKOLAN - MATKAOPASKOULUReseledarskolan Aurinkorannikon Matkaopaskoulu i Spanien, på Costa del Sol är en privat skola. Vi utbildar reseledare till utlandsdestinationer för researrangörer som fungerar i Finland: Apollo, Aurinkomatkat, Tjäreborg och TUI.
Man har nytta av reseledarutbildningen även i andra serviceyrken. Skolan fungerar i Málaga regionen i staden Fuengirola. Skolan är registrerad i Spanien, FO-nummer ESY4166727-S. Myndigheten som övervakar utbildningen är länsstyrelsen i Málaga, i praktiken Fuengirola stad.
                                                  INSTRUKTRÖRERNA

Våra instruktörer är erfarna proffs från resebranchen, under utbildningen ger de dig snabbt och effektivt redskapen för att fungera som reseledare. -Välkommen med!


        

Mikka Aitto-Oja

Operation Manager
+34 616 349 943Mikko Suutari

Brand Manager
040 843 1813                                     
                                                     
               

Riina Leppäkangas

Family Activities & Kids Clubs

    

Tiina Maskonen

Excursions & Management


VÅRA VÄRDEN

Vårt gemensamma mål är att efter utbildningen se dig arbeta som reseledare på en semesterdestination utomlands.

Vår utbildning går ut på att den studerande rätt så snabbt skall kunna anpassa sig vart som helst i världen; reseledarna bor i olika länder och kan stöta på en massa rätt så märklig sätt att fungera. Vi vill att den studerande förstår betydelsen de främmande kulturerna har i det framtida yrket och dessa dagliga uppgifter. Vi ger den information och kunskap man behöver i arbetet som reseledare. Oberoende vad man intresserar sig för, att arbeta som reseledare, aktivitetsguide eller guide som jobbar med barn, stöder vi den studerande i det val som görs. Vi hoppas att den studerande får upplevelser och erfarenheter och att det man lärt sig i Matkaopaskoulu -reseledarutbildningen, medför framgång i yrket som reseledare.

Det är inte den starkaste som överlever, ej heller den intelligentaste, utan den som reagerar bäst på förändring

Charles DarwinVÅRA PARTNERS

Matkaopaskoulu i samarbete med