MATKAOPASKOULUAurinkorannikon Matkaopaskoulu on Espanjan Costa del Solilla toimiva yksityinen aikuisoppilaitos. Valmistamme suomalaisia matkaoppaita Suomessa toimivien valmismatkanjärjestäjien Apollo, Aurinkomatkat, Tjäreborg ja TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin.
                                                  


KOULUTTAJAT

Kouluttajamme ovat kokeneita matkailualan ammattilaisia. Olemme täällä antaaksemme sinulle tiedot ja taidot ulkomaan matkaoppaan ammattiin nopeasti ja tehokkaasti.
– Tule mukaan ja opiskele ulkomaan matkaoppaaksi!


    
Mikka Aitto-Oja

Destination Manager
+34 616 349 943Mikko Suutari

Brand Manager
040 843 1813                                     
                                                     
               

Riina Leppäkangas

Family Activities & Kids Clubs

Minna Halminen
Family Activities & Kids Clubs
English
    

Tiina Maskonen

Excursions  

ARVOT

Yhteinen päämäärämme on nähdä opiskelija koulutuksen jälkeen matkaoppaan ammatissa ulkomaan lomakohteessa.

Opetuksemme lähtee siitä, että opiskelija kykenee nopeastikin sopeutumaan maailman joka kolkkaan – matkaopas asuu varsin erilaisissa maissa ja kohtaa työssään mitä ihmeellisempiä toimintatapoja.

Toivomme opiskelijan omaksuvan yksilökohtaisesti toisenlaisten kulttuurien merkityksen tulevan ammatin jokapäiväisissä toiminnoissa. Annamme ne tiedot ja taidot jotka matkaopas ammatissaan tarvitsee. Tuemme opiskelijan omaa kiinnostusta suuntautua ensisijaisesti joko ulkomaan matkaoppaaksi tai lasten oppaaksi/aktiviteettioppaaksi ulkomailla.

Haluamme, että opiskelu Matkaopaskoulussa on kivaa ja opiskelija saa elämyksiä ja kokemuksia ja että kaikki koulutuksessa opittu tuottaa menestystä ulkomaan matkaoppaan ammatissa.

Selviytyjä ei ole vahvin eikä älykkäin, vaan se joka parhaiten sopeutuu ympäristöön

Charles DarwinKUMPPANIT

Matkaopaskoulun kanssa yhteistyössä ovat